--~= Partner =~--

OUTDOOR.SK

--~= Sponzor =~--

Slovenské elektráne, a.s.

NESTLE.SK

--~= Reklama =~--

 
Zdiel’aj!
Zdielaj na FACEBOOK Vybrali.sme Google
 
Bolo tu: turistov.

 
Všeobecné podmienky účasti na podujatiach KST Rokoš

KST Rokoš

Záujemcovia o turistické podujatia KST Rokoš, prihlasujte sa zaplatením stanoveného poplatku (kedykoľvek v roku na akúkoľvek akciu)

• osobne v hotovosti v OUTDOOR.SK, M.R. Štefánika 35, 971 01  Prievidza (prípadne u kontaktných osôb),
• telefonickou alebo elektronickou rezerváciou a následným prevodom alebo vkladom na bankový účet hlavného organizátora KST Rokoš (č. účtu: Tatra banka, a.s. Prievidza IBAN: SK2311000000002621541490), pričom ako variabilný symbol uvediete číslo túry a ako účel platby svoje meno a počet miest, resp. osôb.
Za prihláseného sa považuje turista až po zaplatení plnej výšky poplatku! Pri prihlasovaní môžete využiť aj tzv. evidenčný systém, pri ktorom oznámite organizátorovi Váš záujem o konkrétne podujatie. Tento Vás zaradí do zoznamu riadne zaevidovaných a bude Vás viesť v evidencii až do zaplatenia poplatku.
Povinnosťou vopred zaevidovaných je najneskôr 14 dní pred termínom podujatia stanovený poplatok zaplatiť!
Ak sa z určitých dôvodov počas obdobia evidencie rozhodnete túto zrušiť, oznámte to bezodkladne organizátorovi, aby ste zbytočne neblokovali miesto ďalším záujemcom.
Ak sa budete chcieť zaevidovať na podujatie a stav evidovaných spolu s prihlásenými bude v tom čase plný, zaradíme Vás do poradia v zozname náhradníkov. V prípade, že sa počas evidenčného obdobia uvoľnia miesta, budú obsadené Vami (ako náhradníkmi) podľa poradia v zozname. Preto je vo Vašom záujme informovať sa o prípadnom preradení medzi riadne zaevidovaných. Evidenčný systém končí 14 dní pred termínom podujatia a spolu s ním aj evidencia náhradníkov. V tomto období, ak sú voľné miesta, sa už môže prihlásiť ktokoľvek. Pri odhlásení sa v čase menšom ako 7 dní pred termínom podujatia Vám vrátime poplatok, len ak Vami uvoľnené miesto obsadíte náhradníkom, alebo vo zvlášť závažných a odôvodnených prípadoch. Pri nedostatočnom záujme o túru a jej následnom zrušení Vám zaplatené poplatky vrátime. Na podujatia:
- Otvorenie turistickej sezóny
- Hornonitriansky jarný bonus extra
- Memoriál Janka Štorcela
- Pochod Fraňa Madvu
- Rokoš 1010 m
nie je potrebné prihlasovať sa vopred (poplatok sa platí priamo na túre, alebo sa neplatí vôbec).Organizátori podujatí si vyhradzujú právo na prípadnú zmenu trás, cieľov i termínov pod vplyvom „vyššej moci“ a na zmenu poplatkov v prípade zvýšenia cien dopravy a iných nákladov počas roka.
Turisti sú povinní riadiť sa pokynmi organizátorov a každej túry sa zúčastňujú na vlastnú zodpovednosť!
Kontaktné adresy, identifikačné údaje:
Názov a sídlo klubu: Klub slovenských turistov Rokoš
972 21 Nitrianske Sučany 291 IČO: 36125351
č. účtu: Tatra banka, a.s. Prievidza IBAN SK2311000000002621541490
Kontaktné miesto: Outdoor Slovakia s.r.o.
M.R. Štefánika 35, 971 01  Prievidza (Staré sídlisko, oproti hotelu Magura)
Tel. +421 46 / 54 27 420
www.outdoor.sk, E-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.